Unity + Topos | Unity
← Ga naar Unity Architects Ga naar Topos →

Samenwerking
Unity en Topos

Unity Architecture & Urbanism en Topos Architectuur & Bouwkunde bundelen hun krachten. Met deze samenwerking ontstaat er een team dat complementair is. Samen bieden we het beste van beide werelden

Unity

Wij hebben ervaring met het creëren van een breed draagvlak voor plannen die in de initiatieffase zijn. Door goed inzicht te krijgen van alle stakeholders maken wij plannen waar alle belangen in opgenomen zijn en samen meer zijn dan de som der delen. Door onze unieke manier van verbeelden laten wij onze plannen tot leven komen. Door in dialoog te werken komen we samen met de opdrachtgever op een sluitende businesscase en weten wij draagvlak te creëren, om daarna de plannen verder uit te werken. Tot onze unieke formule behoort ook onze samenwerkingsfilosofie: in gesprek met stakeholders schetsen wij al ontwerpend de input waardoor we snel tot de kern kunnen komen en er geen miscommunicatie ontstaat. Aanvullend daarop passen we ook ervaring en kennis toe die we hebben opgedaan bij gerenommeerde bureaus, zoals PPHP (Sjoerd Soeters) en KOW.

Topos

Topos Architectuur en bouwkunde is sinds de oprichting in 1953 uitgegroeid tot een architecten- en inginieursbureau met uitgebreide kennis en ervaring van architectuurprojecten en BIM-engineering. Dankzij een jarenlange expertise op het gebied van onderwijs, zorg en woningbouw, in zowel nieuwbouw als renovatie, herbestemming en transformatie, kunnen we het hele ontwerp- en/of bouwkundig traject van A tot Z uit handen nemen.

Unity & Topos

Unity & Topos bieden samen het beste van beide werelden. De vernieuwende ideeën worden gecombineerd met de scherpe blik van jarenlange ervaring. Het snelle handschetsen wordt opgevolgd door het nauwkeurige BIM. Samen blinken we uit in alle fasen van het ontwerpproces.